Szolgáltatások

Ahány megrendelő, annyi különböző igény. Ezért cégünk kidolgozott tervezési szolgáltatásokat, melyekből válogathat. Íme kínálatunk:

Teljes körű lakberendezés


Célunk, hogy a kezdetektől részt vegyünk a tervezésben, segítsünk megvalósítani megrendelőink álmait a kivitelezésig. Az árak tájékoztató jellegűek. Természetesen a végleges ár az első találkozó után kerül megállapításra az egyedi igényeknek megfelelően. Az árkalkuláció során a végösszeget a helyiség mérete és a tervezői feladat mértéke adja meg. Mert ahány ház, annyi igény!
Hagyományosan m2 alapján állapítjuk meg a tervezés díját. Ennek is lehetnek különféle esetei. A legegyszerűbb esetben a betervezendő bútorokat a kereskedelmi forgalomban kapható termékekből állítjuk össze. Míg a bonyolultabb esetek közé tartoznak a falbontással, egyedi bútorok tervezésével járó munkák, kastélyok, kúriák berendezése. Így a díj 3 000Ft és 10 000Ft /m2 között mozog.

Tanácsadás


További szolgáltatásaink közé tartoznak az óradíjas szolgáltatásaink. Ilyen például az egyszeri tanácsadás, mely során átnézzük az alaprajzot és az igényeket és ez által teszünk javaslatot a tér kialakítására szóban, esetleg vásárláshoz kísérjük el a megrendelőt.

Távtervezés

Ennél a tervezésnél nincs személyes találkozó az ügyféllel, e-mailben történik az egyeztetés. Egy alaprajzra és az Ön igényeinek bemutatására van szükség ahhoz, hogy megálmodjuk és elkészítsük lakása, háza terveit. A csomag tartalma: 1db színes alaprajz, falnézetek, látványterv és részletes magyarázat a tervekről.

Eladásra váró ingatlanok felújítása - HOME STAGING


Évek óta próbálja eladni régi ingatlanát, de nem sikerül? Gondolt már arra, hogy kevés befektetéssel sikeresebb lehetne? Vegye igénybe szolgáltatásunkat. Segítünk a lakás stílusosabbá tételében felújítással, ez által eladhatóbbá téve az ingatlant. Sok embernek fontos az első benyomás, és ha ez nincs meg, akkor lehet jó adottsága a lakásnak, nem lesz sikeres az értékesítés.

Lakástextíliák tervezése, beszerzése és varrása


Fontos, hogy gondosan válasszuk meg az anyagokat, amelyeket használni akarunk, és ehhez vegyük figyelembe átalakításra váró szobánk térbeli és színbeli arányait. Előfordul, hogy nem akarjuk szobánkat teljesen átalakítani. Néha egy kis részlet is elegendő ahhoz, hogy megváltoztassa és harmonikussá tegye a szobánkat - így akár egyetlen széken ülő párna is - amit tununk cserélgetni évszakonként akár, egészen más jelleget adhat a helyiségnek.